A special Reiki womb session

Bring the golden energy to the place where it hurts

Lieve vrouwen,
Er kan zoveel moois met Reiki gecreëerd worden, er zijn wel een soort van voorwaarden.
Niet dat je iets verkeerd kan doen, maar er zijn wel degelijk een aantal manieren om de bubbel van Reiki in jezelf en om je heen snel te vergroten en te versterken. Ik heb daar in vorige blogs ook wel over geschreven, de verschillende routes naar dezelfde bestemming.  
Tijdens een speciale “womb sessie”, een ritueel voor onze vrouwenkracht en baarmoeder, gaan we dat deel in ons zelf wakker maken, koesteren, voeden en geven wat het nodig heeft.
Zodat wij met onze vrouwenkracht ons mannetje kunnen staan.

De eerste meditatie

We openen de ceremonie met een meditatie die ons verbind met de energie van de aarde en die van het universum. Je zou dit ook kunnen zien als het vrouwelijke (moeder aarde) en het mannelijke (vader kosmos) met elkaar verbinden en krachten samen bundelen in onze buik. Wij hebben als vrouwen ook nog eens onze baarmoeder. Als het leven; de levenskracht / ki, volledig vrij door ons heen kan stromen gebeuren en zulke mooie en fijne dingen. Ik kan er veel woorden aan geven, maar je zult het zelf moeten ervaren.

verzamelen van aardse en universele energie
Maak je buik het grootste krachtcentrum

Na de begin meditatie gaan we elkaar behandelen. Deze speciale baarmoeder sessie heeft een intieme houding, waarbij wij vrouwen onze baarmoeders verbinden en opladen. Laten laven aan de universele energie.
We maken een veilige bubbel van liefde en Reiki, waarin wij ons kunnen open stellen en contact krijgen met onze eigen flow, wat wij nodig hebben.

Een voorwaarde voor deze avond is wel dat je een Reiki graad hebt. Als je wel wilt verbinden met vrouwen, maar zonder Reiki graad, dan is een vrouwencirkel een mooi alternatief.

Breng de energie naar de wond

Make it gold! Noem ik het vaak. De plekken waar we beschadigingen hebben opgelopen kunnen open wonden zijn, vaak gaat dat gepaard met patronen waar we niet blij van worden. Als die wonden worden gevuld met goud kan er veel wijsheid en heling plaats vinden, een zogenaamde zwakke plek wordt onze beste vriendin. Een vriendin die je hoort, die wijze raad heeft en je altijd thuis brengt bij jezelf. De relatie met die vriendin is goud waard en verdient goud. Precies daarom gaan we die verbinding een Reiki boost geven!
Make it gold!

Mail mij gerust als je interesse hebt, de avonden worden regelmatig gegeven, check de agenda op de website.

Make it gold
Make it gold

Plaats een reactie