Bewustwording massage

Bewustwording massage

Je kunt kiezen uit: – 90 minuten of 120 minuten
De VIP bewustwordingsbehandeling duurt 120 minuten.

Kenmerken van de behandeling:
– bewust te worden en op een dieper niveau inzicht te krijgen in jezelf
– bewust worden van triggers, maar vooral ook hoe je jezelf kan ontspannen als je getriggerd wordt.
– oude spanningen en patronen loslaten en ruimte geven voor transformatie
– ruimte maken voor nieuwe energie
– haalbare nieuwe doelen te maken
– op basis van intuïtief contact.

Wil jij patronen doorbreken die in het lichaam verankerd zijn? Een bewustwordingsmassage kan je helpen: Het belangrijkste is dat je plezier hebt in de reis naar je doel. Soms is het met vallen en opstaan. Leermomenten zijn erom te groeien. De focus ligt op het openen van deuren in jouw systeem zodat er contact gemaakt kan worden met een diepere laag in jezelf. De lagen in jezelf mogen stromen, gehoord, gezien en gevoeld worden met compassie zodat je vrienden kan worden met alle delen in jezelf. Dat herstelt jouw balans en de bewustwording werkt door zodat nieuwe patronen met een vriendelijk karakter van zelf ontstaan. De deuren worden geopend door jouw eigen intentie en met behulp van massagetechnieken en als je dat wenst Reiki.

De bewustwordingsmassage kenmerkt zich door zijn lange strijkingen en diepe knedingen afgewisseld met subtiele aanrakingen geleid door intuïtie, die je lichaam ontspannen en het proces van bewustwording helpen. Centraal in deze massage staat het intuïtieve contact op een holistische manier. De behandeling is een combinatie van ontspanningsmassage, diepe spierknedingen en triggerpointgrepen. De behandeling is eigenlijk nooit hetzelfde omdat deze wordt afgestemd op jouw lichaam en de behoeften van jouw lichaam kunnen elke keer anders zijn.

Deze massagevorm kent twee varianten: introvert en extrovert. Soms wisselen ze elkaar af. Maar de kern is hetzelfde: uitzoeken wat er onder de klacht zit. Je kunt bewust ervaren hoe het met je lichaam is. Het lichaam is een spiegel van jezelf. Zo kun je onderzoeken waar spanningen worden vastgehouden en wat deze willen vertellen. Met een bewustwordingsmassage neem je de tijd om bij jezelf stil te staan, oude spanningen of nog niet verwerkte emoties op te ruimen en deze een plek te geven.

Introverte massage Bij de introverte versie wordt eerst besproken wat je wilt bereiken of waar je mee zit. Daarna wordt er in stilte behandelt op de massagetafel . Je voelt en praat met jouw eigen lijf en de behandelaar volgt haar intuïtie en haalt de blokkades uit jouw lichaam. Door de stilte kun je dieper voelen waar de knelpunten zitten en beter stil staan bij jouw eigen gedachten. Door de bewustwording heb je een gesprek met jouw lijf.

Extraverte massage Bij de extraverte versie praat je over jouw problemen of klachten en voelt de behandelaar waar de gerelateerde stress zich opslaat in jouw lijf. Vaak is het zo dat jij jouw spieren automatisch aanspant door alleen al over een bepaald onderwerp te praten. Samen wordt er geprobeerd om die spanning los te laten; vanuit de behandelaar van buitenaf met massage en vragen en jij van binnenuit door te antwoorden en te reageren met jouw lijf.

Zensaties locatie Amsterdam Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties
Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties
Massage Retraite Yoga en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Krijg 10% korting op het online aanbod en ontvang mijn Just Zen It tips!
Klik hier

Dit zal sluiten in 20 seconden