Massages en Reiki op locatie, ook voor kinderen!

Kids en ReikiIk word zo blij van dit filmpje, de kracht en zelfverzekerdheid en vooral het plezier in deze lieverd komt gelijk weer bij mij naar boven. Ik deel het graag, omdat ik jullie op de hoogte wil brengen dat kinderen ook opladen van behandelingen en aandacht.

Mijn carrière is ooit begonnen als pedagogisch werker, werken met kinderen vond ik fantastisch! (alleen grote klassen en de schoolse structuur paste minder bij mij). Ik hou van de vrijheid en inzoomen op het kind, net als bij volwassenen trouwens.

Tijdens een massage en/of Reiki behandeling werken wij, het kind en ik, samen naar een manier om te ontspannen. Ik ben ook een luisterend oor en op een speelse manier, letterlijk en figuurlijk, vinden we al snel het deurtje naar plezier en ontspanning. Kinderen reageren over het algemeen vrij snel op Reiki.

Ik kom op locatie en geef behandelingen, maar ook de workshop “Just zen it met Reiki” is een succes. De workshops worden gegeven bij Zensaties, op scholen, feestjes en ook bij jullie thuis.

Het is zo mooi om te zien hoe natuurlijk kinderen elkaar na de workshop gaan behandelen en dat “Cool” vinden. Dit geldt niet alleen voor kinderen (-; In elke volwassen schuilt nog een innerlijk kind. Met humor en simpele metaforen kunnen we door samen te werken al vrij snel een stuk verlichting brengen.

Teambuilding en het nest thuis versterken kan heel goed met aanraking en Reiki, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

What ever you do, JUST ZEN IT!

 

Plaats een reactie