Bewustwordingsmassage

Wil je patronen doorbreken? Heb je doelen die je wilt behalen? Een bewustwordingsmassage kan je helpen. Kyra heeft een warm hart, een scherpe kijk op waar jij liever niet aanwezig bent in je lijf. Met een zachte hand en humor kijkt en voelt ze met je mee naar nieuwe wegen voor jouw geluk.

Wil jij:

  • bewust worden van jouw eigen binnenwereld?
  • oude spanningen en patronen opruimen?
  • loslaten en ruimte maken voor nieuwe energie?
  • haalbare nieuwe doelen stellen?

Kom langs en ervaar het zelf.

Op basis van intuïtief contact

De bewustwordingsmassage kenmerkt zich door zijn lange strijkingen en diepe knedingen afgewisseld met subtiele aanrakingen geleid door intuïtie, die je lichaam ontspannen en het proces van bewustwording helpen. Centraal in deze massage staat het intuïtieve contact. Ik gebruik veelal klassieke massagetechnieken zoals strijken en kneden en pas deze toe op een holistische manier. De behandeling is een combinatie van ontspanningsmassage, diepe spierknedingen en triggerpointgrepen. De behandeling is eigenlijk nooit hetzelfde omdat ik hem laat leiden door jouw lichaam en de behoeften van jouw lichaam kunnen elke keer anders zijn.

Twee varianten

Deze massagevorm kent twee varianten: introvert en extrovert . Soms wisselen ze elkaar af. Maar de kern is hetzelfde: uitzoeken wat er onder de klacht zit. Je kunt bewust ervaren hoe het met je lichaam is. Het lichaam is een spiegel van jezelf. Zo kun je onderzoeken waar spanningen worden vastgehouden en wat deze willen vertellen. Met een bewustwordingsmassage neem je de tijd om bij jezelf stil te staan, oude spanningen of nog niet verwerkte emoties op te ruimen en deze een plek te geven.

Introverte massage

Bij de introverte versie bespreken we eerst wat je wilt bereiken of waar je mee zit. Daarna gaan we in stilte aan het werk op de massagetafel. Je voelt en praat met jouw eigen lijf en ik volg mijn intuïtie en haal de blokkades uit jouw lichaam. Door de stilte kun je dieper voelen waar de knelpunten zitten en beter stil staan bij jouw eigen gedachten. Door de bewustwording heb je een gesprek met jouw lijf.

Extraverte massage

Bij de extraverte versie praat je over jouw problemen of klachten en voel ik waar de gerelateerde stress zich opslaat in jouw lijf. Vaak is het zo dat jij jouw spieren automatisch aanspant door alleen al over een bepaald onderwerp te praten. Samen proberen we om die spanning los te laten, ik van buitenaf met massage en vragen en jij van binnenuit door te antwoorden en te reageren met jouw lijf.

 

Meer over mijn werkwijze in Stappenplan Reikibehandeling of massage

Lees over hoe een behandeling kan werken als een reset  en hoe je vrienden kan worden met je eigen lijf.

Plaats een reactie

Krijg 10% korting op het online aanbod en ontvang mijn Just Zen It tips!
Klik hier

Dit zal sluiten in 20 seconden