Kennismakingsbehandeling massage

Is dit jouw eerste behandeling bij Zensaties? Dan mag je eenmalig gebruik maken van de kennismakingsbehandeling.

Deze behandeling is een versie van de Zensaties behandeling. Je zou het als een proeverij kunnen zien, alle technieken* die Kyra in de afgelopen 15 jaar geleerd heeft, heeft ze samen gevoegd in 1 behandeling. Dit is de ideale manier om te proeven welke techniek bij jou past. Zo weet je voor een volgende keer welke behandeling je wilt boeken. De VIP behandelingen vallen niet onder deze actie. 

Onderdelen van deze behandeling zijn; een bodyscan van top tot teen. Kyra masseert elk deel van het lichaam om zo voor beide partijen een indruk te krijgen hoe jij in je vel zit. Aansluitend wordt er een behandelplan gemaakt. Sommige delen hebben meer aandacht nodig en misschien heb jij een specifieke wens, een lichaamsdeel dat jij behandelt wilt hebben. Aan het eind van de behandeling krijg je Reiki, energie, samen met Kyra bespreek je hoe lang je Reiki zou willen.

Jouw mening en wens doen er toe! Daarmee maakt Kyra de behandeling precies op maat. De intake zal ongeveer 10 minuten duren, afhankelijk van hoeveel informatie er vermeld moet worden. 

Daarnaast is er ook de keuze voor een essentiële olie op maat gemaakt. Een olie op maat gemaakt start met minimaal €5-, en extra strong is ook €5,- extra. Deze twee opties zitten bij de introductie in begrepen.

Boek online  Of vul het Contactformulier in.

KENNISMAKINGS­BEHANDELING