Stoelmassage

Zit er spanning vast in uw spieren? Of heeft u behoefte aan wat ‘instant ontspanning’? Dan is de stoelmassage wat u zoekt. Een snelle en bevredigende behandeling, waarna u er weer tegenaan kunt.

Stoelmassage – de behandeling

Met uw kleding aan neemt u plaats op de comfortabele massagestoel. Vervolgens masseer ik met drukpunten het hele bovenlijf (rug, armen, handen, hoofd en nek). Ik heb de ‘kata’, een vast massagepatroon, bij het gerenommeerde opleidingscentrum Touch Pro geleerd. Die speciale massagestoeltechnieken combineer ik met mijn eigen flow. Zo kan ik tijdens de relatief korte massage toch een gevoel van opluchting (‘release’) geven. Door mijn strekkingen, strijkingen en knedingen door de kleding heen, krijgt u de korte oppepper die u nodig heeft.

Liever een korte Reiki behandeling?

Het is ook mogelijk om 20 minuten Reiki te krijgen op de massagestoel. In korte tijd weer energie op de plekken waar dat nodig is. De korte Reiki behandeling is echt een cadeautje voor jezelf.

Waarom een stoelmassage?

Deze korte behandelingen zijn vooral prettig tijdens uw dagelijkse bezigheden door. Naast dat de stoelmassage weinig tijd in beslag neemt, is de ontspanning die optreedt niet zo diep dat u na de behandeling eerst even moet bijkomen.

Interesse?

Voor de stoelmassage bent u van harte welkom bij mij in de salon. Boek uw behandeling eenvoudig via de online agenda. Geen tijd om naar de salon te komen? Ik kom graag met mijn massagestoel bij u langs. Wilt u meer weten over Zensaties op locatie? Stuur een mail naar info@zensaties.nl met uw wensen en u hoort zo snel mogelijk wat ik voor u kan betekenen.

Krijg 10% korting op het online aanbod en ontvang mijn Just Zen It tips!
Klik hier

Dit zal sluiten in 20 seconden