De meest gestelde vragen over de self-healing retraite

  • Wat gaan we doen? Hoe ziet het programma eruit? 
  • Wat is een retraite ? 
  • Wat is reiki?
  • Wat is een ademcoach?

Wat gaan we doen? Hoe ziet het programma eruit?

Tom en ik bieden jullie elke dag ademsessies en Reiki behandelingen en oefeningen aan. Het thema van deze retraite is Zelfheling.

Zelfheling betekent dat jij zelf aan de slag kan met het helen van jouw lijf en eventuele andere “klachten” waar je tegen aanloopt in jouw leven. De oefeningen kun je individueel doen en bij elkaar. Mijn ervaring is dat elkaar behandelen en (levens)ervaringen delen ontzettend mooi werkt. De uitkomst is vaak dat mensen sprakeloos zijn, daarom kan ik het ook moeilijk kort omschrijven. Ik zal hier een apart blog aan wijden (-;

Naast de sessies is er ruimte voor plezier! Lekker eten, in de natuur zijn, uitstapjes op het mooie Ibiza, zwemmen in de zee en nog veel meer waar jij zin in hebt.

>>  Meer informatie over de retraite

Wat is een retraite ? 

Een retraite is een afzondering voor spiritueel zelfonderzoek en geestelijke oefening. Een daarvoor geschikte omgeving kan een klooster of een speciaal daarvoor opgericht retraitecentrum zijn. Een retraite biedt vaak de gelegenheid om in een groep met de hulp van een leider gedurende een aantal dagen intensief te mediteren.

Bron: Wikipedia

Wat is reiki?

Reiki is de universele helende energie die door alles wat leeft stroomt. Door middel van inwijdingen kan je de energie zelf door geven, het is heel simpel te leren en heeft een groot effect. Ontspanning en een groot gevoel van op je gemak zijn en tevredenheid is wat ik vaak terug krijg.  Reiki heelt zowel lichamelijke als psychische klachten. Meer over Reiki kun je lezen in mijn blog altijd-en-overal-reiki

Wat is een ademcoach?

Bij deze retraite is Tom de ademcoach. Tijdens intense ademhalingssessies kan Tom zien waar blokkades zitten in jouw lijf. Waar adem jij niet? Waar geef jij jouw lijf niet de ruimte die het verdient? Dit kan enorm bevrijdend zijn. Het geeft ruimte en inzicht en letterlijk meer zuurstof aan jouw lichaam.

 

En dan nu mijn vraag aan jou. Waarom zou jij meegaan? Wat kunnen die zes dagen voor jou betekenen en wat neem je mee terug naar huis?

Heb jij vragen? Laat het mij weten, ik beantwoord ze graag!

Plaats een reactie