Privé cacao ceremonie met Reiki massage

Deze behandeling is gericht op het in balans brengen van alle facetten in jouw leven met behulp van cacao.

Cacao heeft een hele mooie werking op ons fysieke gestel, wat ook doorwerkt spiritueel en mentaal.
We beginnen de behandeling met een ceremonie en het drinken van 25 gram pure cacao van Wild Child.

Verbinden met je ziel, met jouw spirit kan een groot licht schijnen op jouw pad. Maar hoe doe je dat? In combinatie met Reiki en een meditatie gaan we een bubbel van licht uitnodigen om jou dichter bij je kern te brengen. Ons hoofd, gedachten en fysieke pijntjes leiden ons vaak af. Soms weten we niet eens meer waar we dan wel aanwezig kunnen zijn als onze fysieke en mentale prikkels geen aandacht meer krijgen.

We verbinden met de energie van de cacao, de mooie cacaoboom waar de cacao vandaan komt, we openen ons energetische veld om verbinding te maken met wat op dat moment tot ons wil komen, de waarheid van je hart geven we alle ruimte, zodat je uiteindelijk als het ware door een poort van puur licht kan lopen naar een hogere frequentie.

Samen gaan we op zoek naar jouw kern, een stil gebied waar alles aanwezig is en mag zijn, zonder gehechtheid en sturing. Een neutrale staat van zijn, zonder gehechtheid.

Wil jij bewust worden van je lijf en je gedachten van alle dag even stil zetten dan is dit een mooi begin. Als je merkt dat je vooral veel in je hoofd zit en moeilijk in je lijf kan zakken helpt deze behandeling om weer thuis te komen in je lijf en de verbinding met jouw ware zelf te versterken.

Massage Retraite Yoga en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties
Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Krijg 10% korting op het online aanbod en ontvang mijn Just Zen It tips!
Klik hier

Dit zal sluiten in 20 seconden