Reiki

Elke behandeling start met een intake, er wordt goed geluisterd naar jouw wensen, aandachtspunten en het doel. Je krijgt een behandelplan op maat.

Bij een massage zijn er veel soorten technieken en ook wat contra-indicaties, dat heb je bij het werken met Reiki niet. Ik geef alleen de energie door en de technieken die ik toepas werken energetisch en mentaal door, het fysieke gedeelte wordt van zelf in gang gezet door jouw eigen lichaam en hoe die reageert op de energiestroom. Een pijntje of klacht kan in één keer verdwijnen of er komt een inzicht dat oplossingen kan bieden. Soms ben je moe na een behandeling en een andere keer heel vrolijk en energiek.

De behandeling

Werken met Reiki brengt je dichter bij jezelf. Tijdens een Reiki-behandeling lig je met je kleren aan op een (verwarmde) tafel. De behandeling duurt ongeveer een uur, inclusief het voor- en nabespreken. Lees in mijn blog over de Wellness van Reiki .

reiki-kwaliteitscertificaat

Verklaring van Kwaliteit.
Als ReikiMaster opgenomen in het register van Aanbevolen Opleiders van de Vereniging Cirkel.

Een Reiki-behandeling geeft de energie aan dat deel in je lijf waar het nodig is en werkt in op spiritueel, rationeel, emotioneel of fysiek niveau. Reiki werkt aan de kern van iemands probleem en helpt bij het stromen van energie en is zeer ontspannen. Reiki destilleert de bijzaken van de hoofdzaken en concentreert zich op de essentie van de klacht. Zodra de energie in balans is kan een klacht verdwijnen of inzichten geven over de oplossing.

FAQ

Kijk voor meer informatie en alle redenen om Reiki toe te voegen aan je leven, op de pagina FAQ.

Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Kennismakings­behandeling Reiki

Is dit jouw eerste behandeling bij Zensaties? Dan mag je eenmalig gebruik maken van de introductieprijs. Rechts onderaan de website, in de agenda, staat de actuele introductie prijs. De introductieprijs  voor 90 minuten.
Lees meer

­Reiki behandeling

Jij ontvangt zolang je wilt de Reiki-energie. Er zijn verschillende doeleinde mogelijk. Een behandeling is sowieso ontspannen en helend, het effect van de heling is elke keer anders.
Lees meer

Reiki massage

De positieve effecten van een massage en Reiki versterken elkaar. De combinatie brengt je in een diepe ontspanning. Die ontspanning is het doel van de behandeling, maar er kan ook ruimte ontstaan voor inzichten en voor herstel.
Lees meer

Massage Retraite Yoga en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

­Reiki VIP pakket

Dit is een luxe vorm van een strippenkaart. In een korte tijd krijg je meerdere behandelingen. Er zijn ook VIP behandelingen die met Reiki worden gecombineerd.
Lees meer

Reiki behandeling in stilte

Tijdens deze behandeling wordt bijna niet gepraat zodat je op kan gaan in de reiki-stemming.
Lees meer

Massage Amsterdam Retraite Amsterdam Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Afstandsbehandeling

Reiki ontvangen in jouw eigen omgeving, zonder fysieke aanwezigheid van Kyra.
Lees meer

Een VIP Reiki inwijding

Tijdens deze behandeling krijg je al 1 inwijding, waardoor je vanaf dat moment Reiki aan jezelf kan geven en een helend kanaal bent.
Lees meer

Massage Amsterdam Retraite Amsterdam Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Reiki avonden

Een avond waar je een Reiki behandeling krijgt, inspiratie, meditaties en Reiki (be)oefeningen ervaart.
Lees meer

Massage Amsterdam Retraite Amsterdam Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Aerial hangmat reiki massage

Zweef even helemaal weg. Met een drukpunten massage, zachte wiegbewegingen en Reiki.
Lees meer

Kinder yoga Massage Amsterdam Retraite Amsterdam Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Reiki voor kinderen

Niet alleen volwassenen, ook kinderen beleven een Reiki-behandeling als een hele fijne ervaring. Op natuurlijke wijze kan Reiki jouw kind helpen zich (weer) fijn te voelen.
Lees meer