Reiki 2 cursus

De groep is niet groter dan 8 personen.
Reiki II is een waardevolle verdieping op de Reiki I cursus. Deze cursus maakt je afstemming met Reiki sterker en geeft meer zicht op jouw eigen patronen.
Je leert drie symbolen: hoe je ze moet tekenen, hoe je ze kunt gebruiken en hoe ze werken. Hierdoor kun je met Reiki gerichter aan de oorzaak van een klacht werken.

  • Met het eerste symbool kun je Reiki concentreren, waardoor het krachtiger wordt.
  • Met het tweede symbool leer je hoe je pijnlijke emoties, oude trauma’s en vastgelopen denkpatronen kunt transformeren. Dit kan je zien als een reset van jouw systeem, zodat je bij je ware zelf komt.
  • Met het derde symbool leer je hoe je Reiki op afstand kunt sturen.

De Reiki 2 cursus bestaat uit 3 dagdelen: 1 hele dag en na een maand een dagdeel of avond. Na 3 weken ga je met mij het sturen van Reiki op afstand beoefenen.

Er is een extra toevoeging, die de cursus een nog diepere uitwerking geeft; de just zen it training online.

Omdat je na deze cursus zoveel verschillende mogelijkheden tot helen hebt gekregen, is de ervaring dat je een jaar werken en oefenen nodig hebt voordat je Reiki 3 kunt gaan doen. Als je verder wilt gaan met Reiki kun je meedoen met de verdiepingsavonden en de verdiepingsdagen. Dit is een goede voorbereiding op Reiki 3.

Aanmelden & info

  • Datum: 6 april 2024. De terugkomdag plannen we samen.
  • Tijd: 10.00 – 17:00 (ontvangst vanaf (9:45). De 2e dag is van 10:00-14:00.
  • Locatie: Eerste Laurierdwarsstraat 2.
  • Op jouw zelf gekozen locatie: vanaf vier personen kom ik op locatie.
  • Kosten: € 500,- (dit is inclusief de terugkomdag, een afstandsbehandeling + coaching van Kyra, certificaat, de cursusmap, koffie, thee en fruit). Een privé-cursus is €750,- en de datum wordt in overleg samen gepland.

Lees ook: Spelen met de kracht van Reiki 2
Heb je een eigen praktijk voor Reiki, of wil je een eigen praktijk gaan starten? Dan zijn de Reiki cursussen en opleiding mogelijk aftrekbaar van de Belasting.

Lees meer over Reiki opleiding aftrekbaar

Reiki verdiepings- en oefenavonden

Wil je verder gaan met Reiki? Dan kun je meedoen met de Reiki oefenavonden of de Reiki verdiepingssessies. Dit is een goede voorbereiding op Reiki III.

Krijg 10% korting op het online aanbod en ontvang mijn Just Zen It tips!
Klik hier

Dit zal sluiten in 20 seconden