Reiki 3 cursus

De Reiki 3 cursus bestaat uit Reiki 3A & 3B, deze vormen het laatste deel van de Reiki-opleiding. In Reiki 3B leer je hoe je zelf mensen kunt inwijden, begeleiden en laten groeien. Wil jij leraar worden kijk dan bij de informatie over 3 B.

De cursusdag Reiki 3 A, is een verdieping en een samensmelten van alle Reiki lessen en symbolen die je hiervoor geleerd hebt. Om dit persoonlijke verdiepingsproces goed te begeleiden zitten er wat extra’s bij deze cursus.

  • twee behandelingen van 90 minuten, mogen ook de Reiki massages zijn.
  • een persoonlijk op maat gemaakte mp3 meditatie voor jou,
    & een telefonisch consult en een afstandsbehandeling.

Als je ergens anders Reiki 1 en 2 hebt behaald is het fijn en aangeraden om vóór de cursusdag een privé consult in te plannen met Kyra zodat zij weet hoe jij les hebt gehad en waar je staat op jouw Reiki pad.
Welke stukken en processen heb jij doorlopen sinds jouw Reiki 2 cursus?
Hoe interpreteer en integreer jij de symbolen en het werken met energie?
Afhankelijk van wat jij wilt met Reiki (alleen voor je zelf of ook anderen behandelen?) is de theorie in de praktijk brengen een belangrijk onderwerp. Uiteindelijk gaat het er om dat je alle theorie los laat en 1 wordt met de energie.
Het pad daar naartoe is alleen vaak toch wat minder simpel (-; en waar we tegen aan lopen begint al duidelijk te worden bij de beoefening met de Reiki 2 symbolen. Reiki 3 is een het Masteren  van al jouw eigen uitdagingen, de donkere stukken omarmen en het licht daarin thuis brengen.

Aanmelden & info

De Reiki 3 cursus (Reiki 3A) bestaat uit 3 dagdelen: 1 hele dag en een terugkomdag. De terugkomdag wordt 3 weken na de cursus ingepland.

  • Datum: op aanvraag.
  • Tijd: 10.00 – 17.00 (ontvangst vanaf (9:45)
  • Locatie: Eerste Laurierdwarsstraat 2
  • Kosten: € 850,-*
  • Dit is inclusief: de cursusdag en terugkomdag,
    twee behandelingen van 90 minuten, mogen ook de Reiki massages zijn
    een persoonlijk op maat gemaakte mp3 meditatie voor jou,
    & een telefonisch consult en een afstandsbehandeling,
    het certificaat & de cursusmap,
    koffie, thee en fruit.
  • Aantal cursisten: maximaal 8 personen
  • Aanmelden: Bij meerdere deelnemers is de prijs €850,-, als jij de enige bent op de cursusdag is de toeslag €150,- .  Een zelf geboekte privé-cursus is €1700,-
NB Heb je een eigen praktijk voor Reiki, of wil je een eigen praktijk gaan starten? Dan zijn de Reiki cursussen en opleiding mogelijk aftrekbaar van de Belasting.
Lees meer over Reiki opleiding aftrekbaar

In Reiki 3A krijg je één inwijding en leer je werken met het vierde en laatste symbool van de Usui traditie.

Dat symbool helpt je de helende, hemelse energie in je lichaam te brengen en in het nu aanwezig te zijn. Het is de totale verbinding met de levensenergie in jou, het grote licht in jou. Het helpt je om nog meer 1 te worden met Reiki.
De Reiki energie in jezelf steeds meer te (h)erkennen, eren, voeden en als hoogste prioriteit te behandelen. Alle facetten waar jouw energie heen gaat, die niet in lijn zijn met jouw hoogste energie zullen duidelijk worden.
Je word een MASTER in het onderscheiden van energieeën en regulatie van jouw eigen emoties, gedachten en patronen. De inwijding schijnt licht op jouw ziel en opent jouw kruinchakra, de thuisbasis van verlichting. De plek waar de tamashi woont; het zaadje van de ziel.

De verdieping bij Reiki 3A en het Master symbool,  helpt je om jouw eigen karmische patronen te zien en functioneert op het niveau van het spirituele lichaam. De werking is het grote licht met een hoge energie-trilling die als een laserstraal naar de ziel van de ontvanger gaat. De energie is sterk en gaat heel diep. Voor jouw Masterschap gaan houdt een buitengewoon krachtige heling in op het niveau van de diepst liggende oorzaak.
Je krijgt bij deze cursus twee behandelingen, omdat ik erg veel waarde hecht aan aandacht voor jouw persoonlijke proces. Op deze manier hebben we sowieso twee keer een persoonlijk moment.

Reiki Master Opleiding – Het begin van een nieuwe reis

De titel “Master” klinkt bijna alsof je klaar bent, verlicht bent. Reikimaster worden met de Reiki 3 cursus is in mijn ogen geen eindstation, maar het begin van weer een nieuwe reis. Net als toen je van groep acht naar de eerste klas ging. Je krijgt de mogelijkheid nieuwe deuren – en je ogen – te openen en nog verder te reizen. Je gaat een stap verder in jouw ontwikkeling.

Reiki Master worden
Master worden in de Reiki is de hoogste graad die je kunt halen. Met Reiki 3A leer je hoe je zelf Master wordt over jouw eigen leven. Je leert jouw karma-thema’s te herkennen en te helen. Jouw pad in dit leven wordt nog duidelijker voor je, zaken waar je tegenaan loopt zijn een “feest” om mee aan de slag te gaan met het Mastersymbool.

Leerproces van Reiki Master
Je leert het Mastersymbool, waarmee je nog dieper in kunt gaan op patronen. Je intuïtie versterkt zich nog meer en je werkt nu met Reiki op lichamelijk, emotioneel &mentaal en spiritueel niveau. Tijdens het leerproces van jouw reis om Reikimaster te worden, leer je om verbanden te leggen tussen klachten en mogelijke oorzaken van klachten.

De cursus duurt 1 hele dag en een terugkomdag van vier uur. Het is zeer aan te raden om aanwezig te zijn bij oefenavonden en andere Reiki-evenementen. Individuele sessies zijn een waardevolle aanvulling voor jouw proces en een voorwaarde als je verder wilt leren voor 3B.

Vervolg Reiki Master opleiding

Als je zelf Reikicursussen wilt kunnen geven, ga je beginnen met Reiki 3B. Dit is een persoonlijk traject dat ongeveer een half jaar tot een jaar duurt. Je leert o.a. inwijdingen te geven, een Reikicursus op te zetten en bepaalde processen van heling te begeleiden. Na de voorbereidingen eindigt je opleiding met een cursus van 1 hele dag.