Reiki massage

Een reis door je lijf

De positieve effecten van een massage en Reiki-behandeling versterken elkaar, de combinatie brengt je in een diepe ontspanning. De diepe ontspanning is het doel van de behandeling, maar er kan ook ruimte ontstaan voor inzichten en voor herstel. (Zelf)reflectie is mogelijk in stilstaand water: als de stroom in jouw lijf kalm is, kun je in de spiegel van je ziel kijken. De Reiki-massage brengt je diep in contact met jezelf. Wanneer klachten reduceren ontstaan bovendien wegen voor nieuwe energie. Zie jouw lijf als een tuinslang met knopen erin, na de behandeling kan het water weer vrij stromen.

Meer over mijn werkwijze in een blog over Kyra-Reiki en in Stappenplan Reikibehandeling

Afspraak maken

Praktisch

De behandeling begint met een intakegesprek, zodat helder wordt wat er op dat moment speelt in jouw lijf en leven. Die informatie gebruikt Kyra tijdens de behandeling. Kyra zoomt intuïtief in op de knelpunten van jouw lijf, om jou mentaal en fysiek weer in balans te brengen. De behandeling is vanaf 90 minuten te boeken en kan uitgebreid worden tot 150 minuten. Kyra kan een essentiele olie op maat maken. De olie ondersteunt het doel van de behandeling en u krijgt een flesje mee naar huis. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden, met veel passie denkt Kyra met je mee.

De massagevorm wordt aangepast aan jouw behoeften en kan zowel met kleding als zonder kleding. De massagestijl kenmerkt zich zelf door jouw lichaam van top tot teen langs te lopen met een combinatie van massagetechnieken en handoplegging met Reiki. De focus ligt op de algehele constitutie van jouw lichaam. Spieren worden meegenomen in de behandeling met als doel de blokkades op te heffen en zo de weg voor de energie vrij te maken. Jouw lijf krijgt de kans zich te herstellen en op te laden met nieuwe energie.

Stappenplan Reikibehandeling

Benieuwd naar wat je eigenlijk te wachten staat als je op mijn tafel komt liggen? In dit blog kun je meer lezen over mijn werkwijze en visie.
Lees meer

Meestgestelde vragen over Reiki

Het Japanse Reiki teken bestaat uit 2 delen, waarvan het bovenste staat voor REI (universeel/universum) en het onderste gedeelte staat voor KI (energie).
Lees meer

Ga met je stroom mee

Reiki voedt de ziel, de energie gaat rechtstreeks naar de ziel en raakt hem aan. Je zal het misschien niet meteen opmerken, maar het gebeurt wel degelijk.
Lees meer

Kyra Reiki

Er zijn ontelbaar veel oefeningen en voor degene die aan Reiki doet is het belangrijk om oefeningen te kiezen die werken.
Lees meer

Wellness Reiki

Je ligt ontspannen op tafel, warm, zacht, lekker geurtje eventueel, ontspannen muziek en wegdromen maar. Zonder praten zak je in, wat ik noem, “de twilight zone”.
Lees meer

Mindfulness en Reiki

Mindfulness en Reiki brengen je in het hier en nu en brengen je rust, kracht en inzicht tegelijk.
Lees meer