Reiki avonden

Reiki avonden zijn er om je eigen Reiki beoefening te verdiepen en geven mensen die één of meer Reiki cursussen hebben gevolgd de mogelijkheid om Reiki én ervaringen uit te wisselen met andere Reiki beoefenaars. De Reiki oefenavonden zijn naast gezellig en ontspannend ook enorm leerzaam en inspirerend! In een groep versterk en stimuleer je elkaar in je ontwikkeling en energie. We doen oefeningen voor ons zelf en we behandelen elkaar.

Op dinsdag behandel je jezelf. We doen veel korte oefeningen en de avond is gericht op de zelfbehandeling en hoe je Reiki makkelijk aan jouw dagelijkse leven kan toevoegen. Just zen it, een korte en krachtige meditatie die je een boost geeft.

Kort gezegd: erg inspirerend hoe je anderen en jezelf in het dagelijks leven op een stoel kan behandelen, denk aan de trein, op een feestje, of tijdens een leuke koffiedate. De dinsdag avond is van 17:00 – 17:45 en jouw investering financieel is  €15,00.

Op zondag behandelen we elkaar op een behandeltafel in stilte. Het werkt zeer ontspannend en het lichaam krijgt de kans om op een diepere laag te helen, omdat hij langer behandelt wordt en in stilte. Op aanvraag kunnen we eindigen met “Ketsueki Kokan Ho (Kekko): een Japanse bloed circulatie techniek. Speciaal ontwikkeld voor na een Reiki behandeling. Kort gezegd: erg inspirerend voor als je wilt oefenen met het behandelen op een tafel en heerlijk om zelf een volledige behandeling te krijgen. De zondagavond is van 19:00 – 22:00 en jouw investering financieel  is €45,-

Soms behandelen we gericht met een thema en een andere keer laten we de energie bepalen wat we gaan behandelen.
Thema’s kunnen zijn:

  • Wellness Reiki! Misschien wel de belangrijkste.
  • Een pijnpunt in jouw lijf waar je last van hebt
  • Allerlei soorten Reiki vragen waar je tegen aan loopt
  • Goede voornemens & wensen bekrachtigen en in het licht van Reiki plaatsen
  • De leefregels en de bij behorende organen
  • De seizoenen en de energie van de maan
  • Een zelf ingebracht thema van een cursist
  • meer bewust wording creëren in het Japanse concept Byosen.

Oefen jij liever in een besloten kleine groep? Dat kan ook! Laat mij weten dat je interesse hebt en dan maken wij een groepje van maximaal 4 personen, dat bij jouw wensen past. De kosten zijn €75,- voor 2,5 uur.

Samen oefenen in de Reiki oefenavonden geeft je een verdieping in jouw eigen helingsproces en dat van anderen als je dat ook wilt leren. Als je Reiki geeft aan jezelf ben je de behandelaar en de behandelde in één. Daardoor kun je sensaties in je handen ervaren als gever en in andere gedeeltes van je lichaam als ontvanger. Speel met de focus in jouw lijf en in jouw handen. Hoe meer behandelingen jij ervaart, des te beter zijn de byosen en andere sensaties voelbaar in jouw lijf.  Als je een ander aanraakt of iemand jou, is het onderscheid tussen de sensaties in de handen en het lijf makkelijker. Bewustworden van Byosen opent een totaal andere dimensie. Een dimensie die nieuwe deuren van inzicht en geluk helder maakt.