Reiki op afstand

Reiki op afstand (30 min / €30,-)

Reiki op afstand kan gegeven worden aan mensen, andere levende wezens, locaties en situaties op afstand. Het voordeel van Reiki op afstand is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt, dus ook wanneer een fysieke behandeling ontvangen niet mogelijk is. De afstand maakt niets uit. Ik heb alleen een naam en geboortedatum nodig als het om een persoon of levend wezen gaat.

Deze Reiki afstandsbehandeling duurt 30 minuten. De redenen en werking zijn het zelfde als bij een fysieke Reiki-behandeling.  Je kan kiezen of je na de behandeling nog telefonisch contact wilt of niet.

Aanvragen Reiki behandeling & kosten

De kosten kun je in de tabel hieronder vinden
Informatie over een Reiki-behandeling en wat Reiki kan doen vind je op de pagina over Reiki.

Reiki behandeling op afstand + telefonisch contact (45 min / €45,- )

Vind jij het fijn om naast het ontvangen van de energie ook telefonisch contact te hebben, dan kan je dat erbij boeken. We hebben dan vóór en na de behandeling contact. Vóór de behandeling over hoe je nu in je vel zit en wat je wensen zijn. En na de behandeling over hoe je ervaring was en wat eventuele vervolgstappen zouden kunnen zijn om jouw heling te intensiveren.

Het bellen en de Reiki sturen duurt in totaal 45 minuten. Je kan een langere sessie boeken, maar ik raad in het geval van afstandsbehandelingen eerder aan om vaker kort behandelt te worden in plaats van één lange behandeling.

Strippenkaart

Wanneer een klacht al een tijdje aanwezig is, zal die hoogst waarschijnlijk een diepere betekenis hebben en niet weg zijn na één behandeling. Door de intensiteit van de behandeling krijgt de energie meer kans om weer vrij te kunnen stromen. Er is meer tijd om bewust te kunnen worden en er kan meer aan het licht komen. Behandelingen zijn moment opnames daardoor kunnen er verschillende effecten ontstaat en diepere inzichten plaatsvinden.

Reiki op afstand + telefonisch contact + een persoonlijke meditatie op mp3 (45 min. €60,-)

Tijdens de Reiki afstandsbehandeling maak ik verbinding met jouw energieveld en dat doe en kan ik alleen met jouw toestemming! In die verbinding kan ik een gepaste meditatie inspreken die aansluit bij jouw wensen en behoeften van jouw lichaam op dat moment. De meditatie krijg je als mp3.

Een behandeling werkt altijd een paar dagen door en het beluisteren van de meditatie helpt bij het integreren van het helings- en bewustwordingsproces.

 Just  zen it pakketje (vanaf €15,- incl. verzenden)

In dit pakketje zit een rozenkwartssteentje en twee flesjes van 2 ml met essentiële oliën: 1 lavendel + 1 sinaasappel.

Met dit pakketje haal je een beetje zen in je huis. Ook leuk om cadeau te geven. Een extra flesje met een olie naar keuze is €5,- extra.

 • Lavendel werkt kalmerend en ontspannend.
 • Sinaasappel ondersteunt een gezonde spijsvertering. Is goed voor het immuunsysteem en versterkt gevoelens van vreugde en geluk.
 • “Éen druppel kan rimpelingen in de hele vijver creëren”
  Daarom wens ik jou een druppel rozenkwarts, een druppel “Just zen it” vol liefdevolle vibraties.

Rozenkwarts kalmeert en is de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Ze zuivert het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing. Daarnaast vergroot rozenkwarts je zelfvertrouwen en eigenwaarde en laat je inzien dat je goed bent zoals je bent. Door de vriendelijke en milde energie is rozenkwarts een zeer geschikte steen voor baby’s en kinderen. 

Grotere verpakkingen bestellen.

Ik verkoop flesjes van 15 ml van het merk Doterra. Daar maak ik ook (huis-) parfums, bodylotions en oliën van. Heerlijk om aan een behandeling toe te voegen en in huis te gebruiken om het effect langer vast te houden. In mijn salon kan je testen welke olie je fijn vindt.
Daarnaast is er maandelijks een workshop bij Zensaties waar je informatie kan krijgen over de werking van een olie en welke bij jouw wens en smaak past. Elke week wordt er een live webinar gegeven door Tanja Daniels, van Aroma Pro. “Magic of oils” een introductie van een uur. Stuur mij een mail als je aanwezig wilt zijn bij dit webinar.

Mocht je online een olie willen bestellen, kijk dan op de site van Doterra  welke olie je wilt. Bij enkele flesjes raad ik je aan om bij mij te bestellen, mocht  je meer willen bestellen, dan kan je lid worden van Doterra en krijg je korting. Indien je lid wilt worden helpt mijn assistente Danielle jou graag met de aanmelding. Dus Mail gerust jouw vraag.

Een helende ceremonie in jouw eigen gekozen omgeving

Inspirerende hulpmiddelen en benodigdheden voor een comfortabele plek: een dagboek, deken, tissue, een kaarsje, een muziek/begeleide meditatie, een lekkere geur, bloemen en een glas water.

Je hoeft zelf niets te doen om Reiki te krijgen, eigenlijk is het ECHT NIETS DOEN, de beste staat om Reiki te ontvangen. Ontspannen ZIJN en een behandeling aanvragen en dankbaar ontvangen is al genoeg. Paradoxaal genoeg is dit niet altijd makkelijk en vind je het misschien ook leuk om je voor te bereiden. Dan kan je van de afstandsbehandeling een kleine ceremonie maken voor jezelf. Jouw zorgzaamheid bij het creëren voor een heilige ruimte voor jezelf draagt bij aan het openstellen voor de heling. Je zegt daarmee extra JA tegen jezelf. Zie de tijd die je gereserveerd hebt om Reiki te ontvangen als jouw meditatie moment. Terwijl je dieper en dieper naar binnen reist in jezelf, stuur ik van een afstand een grote stroom aan helende Reiki energie naar je toe.

Lees hieronder verder hoe je van de afstandsbehandeling een helende ceremonie kan maken.

Van te voren:

 • Drink geen alcohol of andere middelen die jouw heldere weten beïnvloeden.
 • Denk na over jouw intentie en hulpvraag.
 • Bereid de ruimte voor net als wanneer je hooggeëerd bezoek krijgt. Verwelkom hem met mooie bloemen, een lekkere geur en wat muziek.
 • Steek een kaarsje aan voor jouw wens & intentie. Daarmee nodig je de energie uit en open je de ceremonie.
 • Creëer een comfortabel plekje voor jezelf waar je niet gestoord wordt. Ga lekker zitten of liggen, net zoals je zou doen wanneer je een fysieke behandeling krijgt.

Tijdens:

Je verstand op nul zetten en volledig opgaan in het moment. “Just zen it”, heerlijk, maar meestal eerder een streven dan werkelijkheid.

Daarom wat meditatie tips:

 • Zie jouw gedachten als wolken in de lucht, geef ze een knipoog als ze voorbij vliegen.
 • Soms helpt het om als een derde persoon, de observator, naar jezelf te kijken. Je eerste persoon is jouw fysieke lichaam en je tweede persoon zijn je gedachten, de zogenaamde “monkey mind”, jouw mentale lichaam. De observator is oordeelvrij. De neutrale insteek van de observator helpt jouw meditatieve staat van zijn, je ontwikkelt een andere kijk op het leven.
 • Je kunt je gedachten kalmeren door je ademhaling te observeren of door een ademhalingstechniek in te zetten. Welke ik zelf erg fijn vind is rustig diep naar je buik ademen en langzaam uit.
 • Het helpt om ontvankelijk en oordeelvrij te zijn. Zie wat je meemaakt alsof je naar een film kijkt. Jouw eigen film die zich openbaart is vaak heel boeiend en heeft veel te vertellen, zo kun je wijze inzichten vergaren en gebeurtenissen verteren en een plekje geven.
 • Je kan in stilte, met een muziekje of een begeleide meditatie zitten. Een begeleide meditatie kan jou helpen een bepaalde focus te hebben. Je richt je aandacht, gedachten, dan op 1 specifiek onderwerp; bijvoorbeeld jouw wens of ademhaling.
 • Na de behandeling bedank je de energie voor wat je ontvangen hebt en sluit je af.

Daarna:

Bijwerkingen?
Afhankelijk van de diepgang van jouw behandeling en proces kunnen er verschillende stadia van heling optreden. Soms ben je heel ontspannen en zak je diep in je lichaam, de behandeling wordt gelijk als verlichtend en prettig ervaren. Een andere keer kan het zijn dat er veel thema’s worden aangeraakt die heling willen. De aspecten in jouw leven en lichaam die heling, transformatie en/of aandacht nodig hebben, kunnen jou onrustig maken tijdens het bewustwordingsproces. Besef dan dat je lichaam aan het opruimen is en plaats maakt voor meer ruimte en licht in jouw systeem. Zie het als een detox; eerst voel jij je wat beroerder maar na een paar dagen zeker beter.

Drink na de behandeling genoeg lauw water, de kleur van jouw urine is een goede graad meter om te weten of je genoeg drinkt. Zorg dat je urine een lichte kleur heeft, denk aan de balans, te veel drinken heeft niet een beter effect.

Als je een groot thema behandelt en meerdere behandelingen boekt, dan kunnen de volgende vragen mooi zijn om over te contempleren.• Hoe ontwikkel ik mededogen naar mezelf?

• Wat helpt om meer mededogen te krijgen?
• Waar liggen groeimogelijkheden? Waarin en/of hoe wil ik verder groeien?
• Welke thema’s hebben extra aandacht en heling nodig?

[no_separator_with_icon type=”with_custom_icon” custom_icon=”1223″]

#Hoe werkt een behandeling op afstand?

Krijg 10% korting op het online aanbod en ontvang mijn Just Zen It tips!
Klik hier

Dit zal sluiten in 20 seconden