Reiki verdiepingssessie

In de Reiki verdiepingssessies leer je jezelf met Reiki ondersteunen op jouw weg naar geluk. Je wordt bewuster van de manier waarop je in het leven staat en leert hoe je met Reiki jezelf kan ondersteunen en helen op jouw weg naar geluk.

Een reis in jezelf met de leefregels als navigatiesysteem

Wil jij het landschap van jouw binnenwereld ontdekken en jouw lichaam als kompas gebruiken? Wil jij je laten leiden door Reiki en de leefregels die bij Reiki horen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Met oefensessies, Reiki behandelingen en huiswerk, leer je jezelf met Reiki ondersteunen op jouw weg naar geluk. Je wordt bewuster van de manier waarop je in het leven staat en leert hoe je met Reiki jezelf kan ondersteunen en helen op jouw weg naar geluk.

Hoe gaan we te werk?

De leidraad van de oefeningen die wij gaan doen zijn de vijf elementen van de Chinese geneeswijzen. Tijdens de verdiepingssessies staan de elementen met de bij behorende organen en hun kracht fysiek, spiritueel en emotioneel centraal. De elementen zijn makkelijk te koppelen aan de leefregels die bij Reiki horen en zo geef jouw eigen beoefening praktische en makkelijk toepasbare handvaten en een enorme boost. Geloof me, dit is super leuk en boeiend! De leefregels helpen je bij het streven naar volledig innerlijk en uiterlijk evenwicht. Aan de andere kant zijn de leefregels ook een nauwkeurige landkaart van jouw spirituele ontwikkeling. Ze laten je zien waaraan nog gewerkt moet worden en hoe jij je ontwikkelt.

Mikao Usui, de grondlegger van de Reikiprincipes, noemde de leefregels

het spirituele geheim om geluk uit te nodigen

Reiki verdiepingssessies – Praktisch

We komen samen in de Dojo van Zensaties en gaan op reis. Een week later via zoom hebben we nog een terugkom moment. 

Kosten: € 150,-
Data: 18 juni 2022
Tijd: 10:00 – 17:00

Verdiepingsdag: Kan ook op aanvraag en op locatie.
Optioneel: persoonlijk contact naast de gezamenlijke momenten en huiswerk. Een traject speciaal voor jou en op jouw gericht is ook mogelijk en zal je zeker veel brengen.
Benodigdheden: slofjes als je dat fijn vindt, in de ruimte moeten schoenen uit en een eigen lunch voor tijdens de verdiepingsdag.

Plaats een reactie