Vrouwencirkel rond nieuwe maan

Van stressed naar blessed

(Voor vrouwen die al bezig zijn met zelfontwikkeling en zich willen verbinden met hun hart)

Data van de cirkel:
Elke eerste zondag van de maand.
11:00 -14:00  uur (inloop om 10:45 uur).

1 oktober van 13:00 – 16:00 en met een extra gast, een dame die een persoonlijk klankschaalconcert geeft.
1-10
5-11
3-12

Weet jij wat je nodig hebt om jouw vrouwelijke energie en kracht te voeden? Ik, Kyra, organiseer een vrouwenbijeenkomst, een ritueel. Om naar binnen te keren en je op te laden, nieuwe inzichten te krijgen en zaadjes te planten voor de komende periode. Verschillende elementen worden gecombineerd om de heling te bevorderen. We maken een vrouwencirkel en openen de ochtend met een sjamanistisch ritueel. Er wordt vooral ook stil gestaan bij jouw wensen, wat jij nodig hebt om jouw vrouwelijke energie en zaadjes van licht te laten bloeien.

Het proces van naar jezelf kijken is niet altijd makkelijk, daarom is het heel fijn als je in een groep met andere vrouwen bent die zich ook kwetsbaar op stellen en vol compassie naar je luisteren. We (h)erkennen vaak veel in elkaar.  Als jij zelf een verzoek hebt voor de ochtend, mag je altijd door geven waar je behoeften aan hebt. We zorgen dat het een vrouwenfeestje wordt. Zodat jij je gesterkt voelt en dieper in je eigen weten kan zakken.

Het programma, de intenties van de ochtenden:

Wees nieuwsgierig en sta stil bij wat jouw intuïtie jou te vertellen heeft.

Het programma zal elke keer een beetje anders zijn, omdat ik mij laat leiden door wat er nodig is op dat moment en hoe de planeten er op dat moment voor staan. De volgende elementen zullen sowieso aanwezig zijn:

 • het openen van de cirkel en het energieveld (dmv kleine rituelen, veel vanuit het Sjamanisme)
 • We starten de ochtend met landen in je lijf, jouw buik en hart staan centraal. We creëren een sacred space waar iedere “zus” mag delen vanuit haar hart en waarbij de andere zuster luisteren zonder oordeel.
 • een deelronde en het plaatsen van je wens voor de komende maand, jouw nieuwe zaadje.
 • meditaties
 • mini massages met etherische olie passend bij het thema (als je daar behoeften aan hebt, zeker aangeven dus)
 • een tarrot kaart trekken
 • dans, stretchen op gevoel en muziek
 • eindigen met een passend ankertje voor jou om jouw intentie mee te nemen in jouw dagelijkse leven. Het ankertje zal bijv. een mantra, oefening, steentje, bloem of ritueeltje voor thuis zijn. DIT ANKER wordt bekrachtigt met een behandeling in de hangmat, HELEMAAL SPECIAAL VOOR JOU!

Moonsisters “You’ve got this babe”

Ik weet nog het moment dat ik moeite had om door te zetten met positiviteit en dat een “sister” zei: “you’ve got this babe”. Ik voelde me zo gesteund! Je bent niet alleen, en we zijn er voor elkaar. Juist de verbinding met een “vreemde” vrouw vanuit pure compassie is zo helend en steunend. De verbinding vergroot mijn liefdevolle draagvlak en dat deel ik en geef ik graag door aan andere vrouwen. Gabriella schreef een blog over haar ervaring van een avond: https://holistik.nl/vrouwencirkel-ritueel-ceremonie/

Ik geloof dat we vanuit die verbinding steviger op onze eigen benen kunnen staan en meer bezield kunnen leven en dichter bij onze eigen flow. “Van stressed naar blessed”.

Iedere maan(d) komen we samen. In een MaanCirkel gaan we een “zusterschap” met elkaar aan. (side note: sinds 12 okt. 2022 geef ik de cirkels niet meer precies op de dag van de nieuwe maan en ook in de ochtend ipv. avond, standaard elke eerste zondag van de maand, ik neem de energie van de planeten wel mee in het ritueel en het thema van de ochtend)De ruimte van Zensaties is ingewijd als baarmoeder. Een warme veilige plek waar je gedragen wordt door de energie en je helemaal jezelf kan zijn. Het kleinste meest kwetsbare celletje in jou krijgt alle ruimte om haar verhaal te delen en zich op te laden.

Het oeroude krachtveld van vrouwenenergie en maancirkels heeft een bedding met een eeuwenoude wijsheid, die wijsheid zit in ons allemaal en kunnen wij mee verbinden. Ik moedig aan om elkaar te zien als spiegels. Waar we vol compassie leren en durven naar ons zelf te kijken. Als iemand iets zegt wat jou raakt, observeer dan voor jezelf waar het je raakt en welke informatie daarin ligt.

Ruimte maken in je buik

Een serene, veilige en fijne sfeer in de groep en de ruimte is iets wat ik waarborg. Ik maak gebruik van rituelen die ik passend vind bij het thema wat we dan behandelen. Wij vrouwen hebben een prachtige plek, the sacred space, the womb in ons lichaam waar we mee kunnen creëren in ons leven. Helaas is het ook de plek waar we pijn op slaan, angsten, afkeuring, woede, teleurstellingen. Vaak gaan we weg van onze buik of/ en zit hij vol met allemaal pijnlijke emoties.

Het doel van de ochtend

Een (her) innering aan onze vrouwenkracht en zusterschap. Omdat we het zo waard zijn en ik gun het jou! Mijn doel is om elkaars vrouwenkracht te ontwaken. Kracht zit ook in kwetsbaarheid, maar er is niet altijd ruimte om kwetsbaar te zijn, daarom is deze groep! Een veilige haven waar we kunnen opladen, ontladen en ventileren. Waar we (h)erkenning en inspiratie vinden. Ik hoop dat zelfliefde steeds normaler gaat worden voor jou in jouw leven. Zodat er meer tijd en energie gaat ontstaan voor plezier. Het doel van dit event is om ruimte te maken in je buik, zodat je weer meer contact kunt krijgen met jouw innerlijk weten. Jouw wijsheid, jouw intuïtie. Als er meer ruimte ontstaat en wij meer kunnen landen in ons lijf, hebben we een schoot voor ons zelf om in op te laden. We krijgen meer ontspannen en zo meer energie, we kunnen vrijer ademen en natuurlijke processen in het lichaam kunnen weer beter functioneren. Zo bouw je meer weerstand op.

 • Meer contact vanuit je intuïtie
 • Van je hoofd naar je hart en baarmoeder
 • In contact komen met jezelf en verbinden met elkaar vanuit liefde
 • Laten leiden door de energie en de flow in jouw eigen lichaam
 • Heldere intenties voor de nieuwe periode

Het proces van wat er tijdens een vrouwencirkel gebeurt wordt heel mooi beschreven door een maanzus van mij, haar website bevat ontzettend veel tips, zeker een kijkje waard: moonsisters.nl

Data events vrouwencirkel

Meedoen?

Wil jij het (maan-)zusterschap met mij vieren in deze cirkel? Opgeven kan via info@zensaties.nl
Het zijn kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Wat jij nodig hebt komt zeker aan het bod!

Data van de cirkel:
11:00 -14:00 (inloop 10:45).

Jouw financiële bijdrage is €45,-

Wil jij een mooie ceremonie met je vriendinnen op jouw eigen gekozen locatie?
Ik organiseer vrouwencirkels en privé sessies naar wens, bij Zensaties , online en op locatie. 
Een privé sessie kan een inwijding in houden met een bijpassende massage.
Vraag me gerust naar de mogelijkheden en kijk bij de behandelingen die ik aanbied.

De rite off the womb behandeling is een hele bijzondere die jou ondersteunt in jouw vrouwenkracht te landen. Persoonlijk 1 op 1, of met vier handen. In het laatste geval, schakel ik een collega in die ik bij jouw wens vind passen. Het is altijd een combinatie van Massage en Reiki en werkt op een diepere laag door.

Om een beeld te kunnen krijgen van mijn intentie voor jou en hoe ik in een privé sessies te werk ga, heb ik deze mooie video voor jou. Dit zijn fragmenten van de De rite off the womb behandeling. De video duurt 7 minuten en als je mee voelt en kijkt heb je een korte impressie van wat het met je kan doen. Dat zelfde effect wil ik meegeven tijdens de vrouwencirkels.

Plaats een reactie