Vrouwencirkel met de energie vd maan

Van stressed naar blessed

(Voor vrouwen die al bezig zijn met zelfontwikkeling en zich willen verbinden met hun hart)

Data van de cirkel:
Maandag 27 mei 18:30-21:30.

Heb je interesse in het bijwonen van een cirkel? Stuur een mailtje naar info@zensaties.nl en laat het Kyra weten.

Of koop direct je ticket.
Kom je met een vriendin? Maak gebruik van de kortingscode SISTER en krijg 10% korting op jullie tickets.

Aanmelden

Weet jij wat je nodig hebt om jouw vrouwelijke energie en kracht te voeden? Ik, Kyra, organiseer een vrouwenbijeenkomst met (Sjamanistische) rituelen. Om naar binnen te keren en je op te laden, nieuwe inzichten te krijgen en zaadjes te planten voor de komende periode. Er wordt stil gestaan bij jouw wensen, wat jij nodig hebt om jouw vrouwelijke energie en zaadjes van licht te laten bloeien.

Het proces van naar jezelf kijken is niet altijd makkelijk, daarom is het heel fijn als je in een groep met andere vrouwen bent die zich ook kwetsbaar op stellen en vol compassie naar je luisteren. We (h)erkennen vaak veel in elkaar.  Als jij zelf een verzoek hebt voor de ochtend, mag je altijd door geven waar je behoeften aan hebt. We zorgen dat het een vrouwenfeestje wordt. Zodat jij je gesterkt voelt en dieper in je eigen weten kan zakken.

De intenties van de bijeenkomsten:

Wees nieuwsgierig en sta stil bij wat jouw intuïtie jou te vertellen heeft.

Het programma zal elke keer een beetje anders zijn, omdat ik mij laat leiden door wat er nodig is op dat moment en de groepsenergie en behoeften. De volgende elementen zullen sowieso aanwezig zijn:

 • het openen van de cirkel en het energieveld (dmv kleine rituelen, veel vanuit het Sjamanisme). Met zang en een drum.
 • We starten met landen in je lijf, jouw buik en hart staan centraal. We creëren een sacred space waar je mag delen vanuit je hart en waarbij de andere ‘sisters’ luisteren zonder oordeel.
 • een deelronde en het plaatsen van je wens voor de komende maand, jouw nieuwe zaadje.
 • meditaties
 • mini massages met etherische olie passend bij het thema (als je daar behoeften aan hebt, zeker aangeven dus)
 • een tarrot kaart trekken
 • dans, stretchen op gevoel en muziek
 • eindigen met een passend anker voor jou om jouw intentie mee te nemen in jouw dagelijkse leven. Dat anker kan bijv. een mantra, oefening, steentje, bloem of ritueeltje voor thuis zijn. DIT ANKER wordt bekrachtigt met een behandeling in de hangmat, HELEMAAL SPECIAAL VOOR JOU!

Moonsisters “You’ve got this babe”

Ik weet nog het moment dat ik moeite had om door te zetten met positiviteit en dat een “sister” zei: “you’ve got this babe”. Ik voelde me zo gesteund! Je bent niet alleen, en we zijn er voor elkaar. De verbinding met een “vreemde” vrouw vanuit pure compassie is helend, steunend en vergroot een liefdevolle draagvlak. Zo wordt (zelf)liefde steeds normaler en ontstaat er meer tijd en energie voor plezier. Gabriella schreef een blog over haar ervaring van een avond: https://holistik.nl/vrouwencirkel-ritueel-ceremonie/

Ik geloof dat we vanuit die verbinding steviger op onze eigen benen kunnen staan en meer bezield kunnen leven en dichter bij onze eigen flow. “Van stressed naar blessed”.

Een serene, veilige en fijne sfeer in de groep en de ruimte is iets wat ik waarborg. De ruimte van Zensaties is ingewijd als baarmoeder. Een warme veilige plek waar je gedragen wordt door de energie en je helemaal jezelf kan zijn.

Het oeroude krachtveld van vrouwenenergie en maancirkels heeft een bedding met een eeuwenoude wijsheid, die wijsheid zit in ons allemaal en kunnen wij mee verbinden. Ik moedig aan om elkaar te zien als spiegels. Waar we vol compassie leren en durven naar ons zelf te kijken. Als iemand iets zegt wat jou raakt, observeer dan voor jezelf waar het je raakt en welke informatie daarin ligt.

Ruimte maken in je buik

Wij vrouwen hebben een prachtige plek -the sacred space -the womb- in ons lichaam waar we mee kunnen creëren in ons leven. Helaas is het ook de plek waar we pijn op slaan, angsten, afkeuring, woede, teleurstellingen. Vaak gaan we weg van onze buik of/ en zit hij vol met allemaal pijnlijke emoties.

Het doel van de samenkomst

Een (her) innering aan onze vrouwenkracht en zusterschap. Mijn doel is om elkaars vrouwenkracht te ontwaken. Kracht zit ook in kwetsbaarheid, maar er is niet altijd ruimte om kwetsbaar te zijn, daarom is deze groep! Een veilige haven waar we kunnen opladen, ontladen en ventileren. Waar we (h)erkenning en inspiratie vinden. Het doel van dit event is om ruimte te maken in je buik en hart, zodat je weer meer contact kunt krijgen met jouw innerlijk weten. Jouw wijsheid, jouw intuïtie. Een schoot voor jezelf om in te landen en bij thuis te komen. Zo krijg je meer ontspanning en energie. En kun je vrijer ademen en kunnen natuurlijke processen in het lichaam beter functioneren. Zo bouw je meer weerstand op.
Doelen:

 • Meer contact vanuit je intuïtie
 • Van je hoofd naar je hart en baarmoeder
 • In contact komen met jezelf en verbinden met elkaar vanuit liefde
 • Laten leiden door de energie en de flow in jouw eigen lichaam
 • Heldere intenties voor de nieuwe periode

Het proces van wat er tijdens een vrouwencirkel gebeurt wordt heel mooi beschreven door een maanzus van mij, haar website bevat ontzettend veel tips, zeker een kijkje waard: moonsisters.nl

Meedoen?

Wil jij het (maan-)zusterschap met mij vieren in deze cirkel? Opgeven kan via info@zensaties.nl
Het zijn kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Wat jij nodig hebt komt zeker aan het bod!

Jouw financiële bijdrage is €55,-

Wil jij een mooie ceremonie met je vriendinnen op jouw eigen gekozen locatie?
Ik organiseer vrouwencirkels en privé sessies naar wens, bij Zensaties , online en op locatie. 
Een privé sessie kan een inwijding in houden met een bijpassende massage.
Vraag me gerust naar de mogelijkheden en kijk bij de behandelingen die ik aanbied.

De rite off the womb behandeling is een hele bijzondere die jou ondersteunt in jouw vrouwenkracht te landen. Persoonlijk 1 op 1, of met vier handen. In het laatste geval, schakel ik een collega in die ik bij jouw wens vind passen. Het is altijd een combinatie van Massage en Reiki en werkt op een diepere laag door.

Om een beeld te kunnen krijgen van mijn intentie voor jou en hoe ik in een privé sessies te werk ga, heb ik deze mooie video voor jou. Dit zijn fragmenten van de De rite off the womb behandeling. De video duurt 7 minuten en als je mee voelt en kijkt heb je een korte impressie van wat het met je kan doen. Dat zelfde effect wil ik meegeven tijdens de vrouwencirkels.

Plaats een reactie

Krijg 10% korting op het online aanbod en ontvang mijn Just Zen It tips!
Klik hier

Dit zal sluiten in 20 seconden