Reset, error, een nieuwe update

Mensen lopen ook vast 

Hoe vaak geef jij jezelf een update?
Laad jij je batterij regelmatig op? Ververs je belangrijke programma’s, maak je op tijd een backup en gooi je oude dingen in de prullenbak?

Bij computers vinden we het zo normaal om dit te doen. Het hoort gewoon bij het noodzakelijke onderhoud. Maar hoe doe je dat bij jezelf? En heb je wel door wanneer je vastloopt?
Soms leef je op de automatische piloot en heb je geen idee wie je bent na een opschoning.
Weet je niet wat er op je harde schijf staat en welke programma’s daar automatisch op reageren.
Je weet bij de computer precies op welke knoppen je moet drukken, maar ken je jouw eigen triggerpoints?

Het juiste programma

Bij de mens zijn triggerpoints opgeslagen in het lichaam, bijvoorbeeld in spieren, denkpatronen en andere fysieke processen. Het lichaam liegt nooit en als behandelaar vind ik de verhalen van ieder lichaam zo ontzettend boeiend.
Ken jij jouw programma’s? En weet jij welke de juiste is? Jouw lichaam is je kompas naar je ware noorden. De weg naar jezelf in versie 2.0 als raadgever en wijze stem.

Je eigen innerlijke patronen en stemmen bepalen welke software je nodig hebt.
Wil jij zelf de koers bepalen en de richting gaan van je hogere zelf? Dan begeleid ik jou met liefde.

Jezelf resetten

Ik denk met je mee: Reiki, massage en coaching zijn geweldige tools om ‘jezelf te updaten en je programma’s te resetten’. Opnieuw opstarten en thuis komen bij jezelf is heerlijk! Mocht ik denken dat je ergens anders beter af bent, dan denk en voel ik met je mee om voor jou de juiste plek van heling te vinden. Ik heb een groot netwerk van specialisten die ik vertrouw en waarnaar ik eventueel kan doorverwijzen.

 

Plaats een reactie