Rite of the womb VIP behandeling

Lieve vrouw je bent meer dan welkom. Ik verwelkom je met een open hart in lijn met niets meer dan onvoorwaardelijke liefde.

De vrouwenkracht van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren.
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Een krachtige inwijding met de Rite of the womb behandeling

Van vrouw tot vrouw.

Dit ritueel is een geschenk aan jezelf. Voor het NU.
NU is het moment aangebroken dat jij je mag her-inneren wie je werkelijk bent. Boordevol power, zacht, liefdevol en wijs. Laat die intens liefdevolle zachte energie en magische vrouwenpower stromen, zodat jij kunt stralen! Go with your flow, je bent zo leuk en magisch, gun jezelf zo een moment.

Wil jij jouw eigen koers varen en sterk achter het roer staan? Wil jij meer in contact komen met jouw vrouwelijke kracht en een veilige bedding voor jezelf (en eventuele baby of andere creaties) creëren?

De rite of the womb massage is een geschenk, een blessing, voor jouw bedding in het bekkengebied en kan enorm bijdragen bij uitdagingen rondom:

  • Vruchtbaarheid en zwangerschap
  • Jouw menstruele cyclus
  • De vrouwenlijn in jouw familie
  • Overgangsklachten
  • Het onderscheiden van angst en intuïtie.

Deze Rite off the womb VIP behandeling bevat een ceremonie met inwijding, een Reiki behandeling en een massage met heerlijke oliën.
De behandeling bestaat uit het openen van jouw energie kanaal, jouw derde oog, het wakker maken van jouw innerlijk weten en natuurlijk het verbinden met jouw baarmoeder.

De focus ligt op de baarmoeder, het bekkengebied en al jouw vrouwelijke krachten. En op het vergroten van de balans en harmonie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied in jouw leven en cyclus. Terug naar de grote oermoeder, zodat jij je weer kunt openstellen om geschenken te ontvangen en te geven.  Je zal meer verbinding ervaren met jouw eigen moeder-schoot, haar natuurlijke balans ondersteunt je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarden. Het (her)inneren aan je diepe vrouwelijke essentie en intuïtie.

Wedergeboorte van je vrouw-zijn

Dit ritueel is een geschenk aan alle vrouwen. Hierbij gaat het niet alleen om onze eigen pijn of pijnlijker ervaringen (miskraam, kinderloosheid, incest, geweld) die we nog met ons meedragen. Het gaat ook over het grote collectief. De pijn die we meedragen van onze moeders, grootmoeder en voorouders. De vrouwelijke energie is al zo lang onderdrukt, ontkent en misbruikt. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) en/of verwondingen uit een ver verleden.

Soms wil er eerst van alles losgelaten worden, opgeruimd, laat dat stromen, maar blijf bij je eigen licht en de verbinding met het licht en de liefde om je heen. Als je te veel aandacht besteed aan dat wat bevrijd wilt worden, zet je het weer vast in je systeem.

Het loslaten maakt ruimte voor wat nieuws, daarna focus je dus je aandacht op het nieuwe. Dat nieuwe is soms wat onwennig en daarom is het extra fijn als iemand anders, ik in dit geval, je hand vast pakt en samen een stukje met je mee loopt om dat onbekende gebied wat vertrouwder te maken

Wat mag je meenemen?

Ter voorbereiding

Wanneer je in de gelegenheid bent dan kun je ter voorbereiding de volgende dingen doen. Dit is puur voor jezelf om de ceremonie extra diepgang te geven. Natuurlijk mag je jouw eigen manieren van voorbereiden gebruiken. Graag zelfs! Laat die “eigen-wijs-heid” maar lekker stromen.

 • Water (ongeveer 200 ml in een bokaaltje of potje) uit de rivier, beek, vijver, bron uit je buurt
 • Voor de ceremonie een sjaal of een rok aan of meenemen
 • Een steen
 • 1 rode roos
 • 2 brieven aan jezelf; in één brief schrijf je wat je wilt loslaten en in de andere brief schrijf je op wat je graag wilt realiseren en integreren in je leven.
 • Thuis een bad nemen met zuiveringszout, baking soda of zeezout of een douche. Zwemmen in natuurwater kan ook goed helpen.
 • Een heldere intentie, jouw diepste wens, die boven mag borrelen vanuit jouw tenen.
 • Kijk voor tips in de pdf: pdf, Rite of the womb massage
 • Informatie over het ritueel in groepsverband. Hand-out De Rite van de Baarmoeder
 • Hier onder zie je vier video’s.
  1. Mijn intentie voor jou!
  2. Een inkijkje in de behandeling van Kyra bij Zensaties.
  2. Een meditatie die je zelf kan doen
  3. Een inkijkje in het ritueel in Peru.

een beeld van de inwijding in de jungle