Telefonisch consult

Als je behoeften hebt aan een luisterend oor of vragen hebt. Soms roept een behandeling of cursus vragen bij je op, of komt er veel los. Zou je hier graag even wat aandacht aan willen besteden? Of zijn er dingen waarover je met mij zou willen sparren? Dan is een telefonisch consult misschien een goede optie voor je. Ook handig, als je graag nog dingen wil bespreken, maar (nog) geen tijd hebt om een nieuwe behandeling in te plannen. Er is ook een optie om Reiki energie gestuurd te krijgen op afstand, dit kan goed gecombineerd worden met een telefonisch consult. Kijk voor meer informatie bij het online aanbod.

Luisterend oor
In een telefonisch consult van een half uur neem ik de tijd voor jouw vraag en bied een aandachtig en luisterend oor.
Je kunt dit inplannen op een moment dat het jou uitkomt, door mij even te mailen, bellen of appen.
Ik zit dan klaar voor jouw telefoontje!

NB Korte vragen kunnen per mail en eventueel ook telefonisch.
Als je zelf denkt dat de vraag meer dan 10 minuten tijd vraagt, is een telefonisch consult aan te raden.

Persoonlijk op maat gemaakte meditatie
Tijdens een Reiki behandeling stem ik af op wat er binnen mag komen voor jou op dat moment. Dat afstemmen kan ik ook op afstand. Ik maak dan verbinding met jouw energieveld (laat ik het heel duidelijk vast stellen dat doe en kan ik alleen met jouw toestemming!). In zo een verbinding kan ik jou energie sturen en zo ook een gepaste meditatie inspreken, die krijg je als mp3.

De behandeling is een uniek moment waar ik een boodschap of meditatie voor jou door krijg. Tijdens de healing vertalen in woorden wat ik voel voor jou kan heel fijn zijn om later zelf terug te luisteren. Ook fijn, als je denkt:”maar wat denk/voel jij dan?”. Daarbij komt dat als je zelf thuis vaker mediteert de werking van de behandeling intensiveert. Een behandeling werkt altijd een paar dagen door en de meditatie helpt bij het integreren van het helings en bewustwordings-proces. In de meditatie verwerk ik jouw wens en eventuele (Reiki-) oefeningen als je dat wilt.

Krijg 10% korting op het online aanbod en ontvang mijn Just Zen It tips!
Klik hier

Dit zal sluiten in 20 seconden