VIP behandelingen

De VIP behandelingen zijn niet zomaar een massage. 

De VIP behandelingen zijn bedoeld om jou in jouw licht en kracht te zetten, ze gaan een stap verder en dieper dan de andere massages. Het VIP behandel pakket is een luxe vorm van een strippenkaart en bestaat uit minimaal drie VIP behandelingen. Je krijgt voorrang op de agenda, waardoor er in een korte tijd meerdere behandelingen mogelijk zijn voor je.

Er zijn meerderen VIP behandelingen, prive ceremonies en rituelen bij Zensaties te boeken. Samen maken wij een selectie die past bij wat jij nu nodig hebt.

Soorten VIP behandelingen:

Behandelwijze VIP behandelingen pakket

Elke VIP behandeling heeft een eigen intentie en ritueel om toegang te vragen en binnen te mogen treden in jouw zijn, samen gaan we op reis door jouw lijf. De spieren worden meegenomen, maar ook de emotionele triggerpoints en energetische blokkades worden aangeraakt en bloot gelegd, zodat ze ruimte krijgen om te transformeren. Elk deel van jou krijgt de volle aandacht en een liefdevolle schoot om zich even helemaal aan over te geven. Als je wilt kan jij thuis een ritueel voort zetten met korte meditaties en een heerlijke oliën die jou helpen om de nieuwe energie een thuis te geven in jouw lijf.

Door de intensiteit van de behandeling krijgt de energie meer kans om weer vrij te kunnen stromen. Je kan het zien als opruimen en opnieuw inrichten. “Als het “zen-kwartje” met bijbehorende les echt valt, dan zijn dat zaadjes van licht die bijdragen aan een stralend zijn.”

Om ruimte te maken voor die kwartjes is er wel een bepaalde basis nodig, daarom maken we samen een plan op maat:

 1. We stellen samen de kern van het probleem vast. Leggen de zwakke plekken, triggerpoints en wensen bloot.
 2. We kiezen een richting en welke ceremonie en behandelingen daarbij passen.
 3. Je krijgt een enorme shot aan nieuwe energie en zalige behandelingen. Een ware Zensatie!

Zensaties behandeling

Een zensationele mix van alle massage technieken die Zensaties biedt. Je wordt in de watten gelegd en hoeft helemaal niets. Lees meer

Bewustwording massage

Wil jij patronen doorbreken die in het lichaam verankerd zijn? Samen openen deuren in jouw systeem zodat je makkelijker contact kan maken met een diepere laag in jezelf en jouw bewust zijn groeit. Lees meer

Rite of the Womb

Deze behandeling is vooral gericht op het bekkengebied, de onderrug, buik en benen. Voor een veilige bedding in jezelf. Kom meer in je vrouwelijke kracht en creer een veilige bedding voor jezelf. Lees meer

Reiki inwijding privé & sessie

Tijdens deze privé sessie wordt de Reiki energie in jouw lichaam wakker gekust. Jouw lichaam krijgt extra energie om een kanaal te zijn voor de Reiki energie. Lees meer

Roze Amethist

Deze behandeling is gericht op het openen van jouw hart. Vooral de borstkas, schouders, nek en armen worden meegenomen, zodat jij open en vol liefde jouw vleugels kan spreiden. Lees meer

Massage Retraite Yoga en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Privé cacao ceremonie met Reiki massage

Als je merkt dat je vooral veel in je hoofd zit en moeilijk in je lijf kan zakken helpt deze behandeling om weer thuis te komen in je lijf en de verbinding met jouw ware zelf te versterken. Lees meer

Waarom kies jij voor een intensief VIP Pakket?

 • Wanneer jij een bepaald vraagstuk hebt en inzicht en opheldering wilt.
 • Wanneer jij rust in je hoofd wilt en merkt dat je in cirkeltjes draait met bepaalde patronen.
 • Wanneer jij fysiek lekker wilt stromen.

Wanneer een klacht al een tijdje aanwezig is zal die hoogst waarschijnlijk een diepere betekenis hebben en niet weg zijn na één behandeling. Zensaties biedt een intensief traject van minimaal 3 behandelingen voor klanten die dieper in willen gaan op een klacht.

Er is meer tijd om bewust te kunnen worden, er kan meer aan het licht komen. Omdat behandelingen moment opnames zijn kunnen er verschillende effecten ontstaat en diepere inzichten plaats vinden. Met behulp van Reiki, massagetechnieken, mijn eigen intuïtie en wat jouw lichaam aangeeft, gaan we naar de kern. Jouw kern!

Met het behandelplan zetten wij een gerichte intentie. Naast een concreet plan ontstaat er ook een energetische stroming die jouw wens intensiveert en een licht schijnt op jouw pad. Zo wordt sneller helder welke stappen je zelf kan nemen om jouw wens te realiseren.

Samen kijken we wat jij nodig hebt en leren we jouw behoeften kennen. We creëren ruimte voor iets nieuws. Iets nieuws in jouw systeem; lichaam en leven. Zo nieuw dat we het geen vorm geven en niet kunnen bepalen wat het zal worden.  Mijn commitment om met jou te reizen zal er zijn, ga je mee?

Alles gebeurt vanuit liefde voor jou, ipv “ik wil van de klacht af, ik haat dat ik…. enz.
Ik heb hier eens eerder iets soort gelijks over geschreven in een blog: jouw lichaam is jouw grootste fan.

Het programma ziet er als volgt uit:

 1. Bewust worden van de angel. Waar ligt de kink in de kabel?
 2. Commitment om dat wat jouw licht vergroot te gaan doen.
 3. Jouw lichaam zal een natuurlijke detox in gang zetten, zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws.
 4. We formuleren een intentie, jouw wens, en geven aandacht, energie en licht aan de delen van jou die willen stralen.
 5. Dit is het deel van het traject waarin we overgeven aan de Reiki en vertrouwen dat de energie ons leidt naar een mooi inzicht en patroon.

Je krijgt een klein flesje olie mee naar huis die je thuis met je huiswerk kan gebruiken. Het “huiswerk” zal bestaan uit:

 • Kleine momenten om de op maat gemaakte meditaties voor jou uit te voeren.
 • Eventueel wat fysieke oefeningen, voor jouw houding.
 • Een plan maken en uitvoeren dat past bij jouw nieuwe levenswijze.

Investering van jou:

 1. Nadenken over jouw wensen.
 2. Tijd vrij maken voor jezelf en dit traject. Lees hier wat tips die ik bij een ander ritueel aanraad. 

Neem contact op met Kyra  als je vragen hebt of een sessie wilt inplannen.

Houd rekening met een eventuele uitloop en bouw extra tijd voor jezelf in rondom de geplande sessies. Wil je samen wandelen op jouw pad naar “huis”, thuis komen bij jezelf. Lees verder in mijn blog.

Wil je meer weten over Reiki? Lees dan de meest gestelde vragen door, als je daarna vragen hebt hoor ik ze graag.

Afspraak maken

Massage Retraite Yoga en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties
Massage Retraite Yoga en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties
Voetmassage Retraite Yoga en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties