Yeah welkom Elisia!

Hi lieve jij, leuk dat je dit leest!

Vol trots wil ik vertellen dat ik niet meer de enige zal zijn die de deuren van de Reiki Dojo zal openen en Reiki op afstand stuurt. Zensaties krijgt er na de lockdown een nieuw gezicht bij. Elisia Logman gaat op de dinsdagen Reiki behandelingen geven.

De lockdown is voor Elisia en mij een mooi moment geweest om samen voor te bereiden op het moment dat wij weer open mogen en jullie gaan ontvangen. Wij kunnen niet wachten tot het zover is! We hebben zoveel mooie plannen.

Ben jij benieuwd geworden naar wie Elisia is? Lees dan verder…

“Mijn naam is Elisia Logman.
Ik omschrijf mijzelf als empathisch, intuïtief en kijk met een open blik naar de wereld. Graag zet ik mij in voor het welzijn en de persoonlijke groei van anderen. Waar wordt ik blij van? Mediteren, in de natuur wandelen, Reiki behandelingen geven, mijzelf persoonlijk (spiritueel, fysiek en emotioneel)  en gezond en bewust eten.

Mijn eigen persoonlijke reis begon zo’n 3 jaar geleden waarbij ik de opleiding tot Holistisch Therapeut ben gaan volgen. Hier kwam ik in contact met Reiki. Reiki heeft voor mij de deuren (her)opent naar mijn gevoelswereld en in 2020 ben ik ingewijd tot Reiki Master (3A). Nu wil ik graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met deze helende energie en hun laten ervaren welke deur het voor hun opent.

De hoofdrol in veel mensen hun leven wordt vaak gespeeld door… Je raadt het waarschijnlijk al, het hoofd. Vaak wordt dit gedaan vanuit een bepaalde bescherming, want met het hoofd kunnen wij sprookjes maken. Maar zo ga je voorbij aan de wijsheid die verborgen ligt in je lichaam. Zonde toch?

Uit ervaring durf ik te zeggen dat wanneer je gaat voelen vanuit je hart en met je lichaam, dan opent een deur naar een wereld vol verwondering, inzichten en compassie. Bewaak de rust in jezelf, met de onrust om je heen”.

Helaas mogen wij momenteel geen fysieke behandelingen geven, maar gelukkig kan een Reiki behandeling ook op afstand gegeven worden. Je hoeft even helemaal niks, ontspan en ervaar wat er gebeurd in je lichaam.

Ben jij benieuwd wat Reiki voor jou kan betekenen en voel je dat je hier samen met mij achter wilt komen?

Reiki op afstand voor jou en een vriend(in)?

Gun jij een ander ook een Reiki op afstand behandeling in deze gekke tijd? Dan heb ik een leuke actie voor je, want je vriendin/vriend mag voor de helft van de prijs een afstandsbehandeling ervaren.

Stuur een mail naar info@reserveringen.nl met de vermelding Reiki behandeling van Elisia. Veel informatie is te vinden op de website  en antwoord op de meest gestelde vragen vind je op de FAQ pagina.

Just Zen it,

Elisia.

Plaats een reactie