Online aanbod

Op jouw eigen locatie een behandeling ontvangen kan heel fijn zijn, daarom kun je een online afspraak maken of een telefonisch consult inplannen. Bijvoorbeeld voor het bespreken van belangrijke vragen of Reiki op afstand. Ook geef ik diverse (groeps-) sessies via Zoom. 

Hoe kun je me bereiken voor een persoonlijke sessie online?

Je kunt me bellen op 06-24609719 of mailen via info@zensaties.nl voor een online afspraak of een telefonisch consult. Dan plannen we samen een persoonlijk sessie in volgens jouw wens. Dit kan via Facetime, Messenger, What’s App of Zoom.

Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties
Online Reiki bijeenkomst

Elke laatste zondag van de maand 19.30-21.00 is er een gezamenlijke “Just zen it” meditatie via Zoom voor meer (Reiki) energie in jouw lichaam en leven. Met als afsluiting ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.

Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties
Telefonisch consult

Een telefonisch consult kan fijn zijn als deze roerige tijden zorgen voor vragen, onrust of loskomen van emoties. Ook is dit een periode waarin veel mensen juist de kans grijpen om even stil te staan en naar binnen te keren.

Reiki op Afstand
+ Telefonisch + mp3

De Reiki-behandeling op afstand kun je nóg persoonlijker maken met een speciaal voor jou ingesproken persoonlijke meditatie. Deze meditatie in mp3 krijg je na afloop toegestuurd.

Massage Amsterdam Retraite Amsterdam Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties
Zoom sessie

Via een verbinding met zoom kunnen we verschillende soorten consulten aanbieden; een Reiki behandeling en meditatie. De sessie kan worden opgenomen zodat je die later nog een keer zelfstandig kan beleven.

Massage Amsterdam Retraite Amsterdam Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties
Reiki op afstand

Van een afstand een Reiki behandeling krijgen is erg fijn. Gewoon in je eigen omgeving een comfortabel plekje creëren en de energie ontvangen. Geschikt bij ziekte, pijn of als je wat energie of ontspanning kunt gebruiken.

Reiki op afstand
+ Telefonisch consult

Een fijne Reiki behandeling op afstand is ook goed te combineren met een telefonisch consult. Voor en na de sessie, spreken we elkaar even persoonlijk en besteden we extra aandacht aan je vraag, thema of probleem.