Zensaties op locatie

Zensaties, Reiki cursus, workshops, behandelingen op locaties

Naast de reguliere behandelingen in de Zensaties praktijk is het ook mogelijk om Zensaties langs te laten komen op uw gekozen locatie. De boekingen kunnen ingezet worden voor een korte behandeling, even lekker zen of uitgebreide pakketten om echt een steentje bij te dragen aan een mooi doel. Het aantal doeleinde is eindeloos. Om u een idee te geven vind u hier onder een aantal suggesties:

  • Bij bedrijven, behandelingen en/ of workshops
  • Bij particulieren in hun thuis omgeving
  • Bij particulieren tijdens feestjes
  • Op bedrijfsuitjes of andere events
  • Tijdens retraites

Voor bedrijven:

Ik kom uw team ondersteunen, dat doe ik op verschillende manieren, het kan eenmalig zijn of in de vorm van een pakket.

Pakket 1: Het basis pakket
Maandelijks kom ik langs en geef ik korte privé behandelingen.

Pakket 2: Een workshop van een dag “Just zen it yourself”
Een workshop waarin werknemers leren hoe ze beter met hun eigen energie om kunnen zijn, dit helpt enorm in de productiviteit, sfeer op de werkvloer en werkt zelfs door in het prive leven.

Pakket 3: Op maat gemaakt plan
Uiteindelijk moeten mensen het zelf doen, ik kan een fijne behandeling geven, maar als het “zen-kwartje” met bijbehorende les echt valt, dan zijn dat zaadjes van licht die bijdragen aan een stralend zijn.

Om ruimte te maken voor die kwartjes is er wel een bepaalde basis nodig. Die basis heb ik vorm gegeven in een 7 stappenplan. Daar is een VIP traject voor met een online begeleiding, meditaties, behandelingen en workshops op de werkvloer of bij de studio van Zensaties.

Dit pakket is op maat af te spreken. Vraag vooral naar de mogelijkheden, het is mijn passie om op maat te maken wat een bedrijf nodig heeft, de investering is geheel wederzijds.

Voor particulieren:

Vakantie in eigen land? Wilt u wat Zensaties toevoegen aan uw ontspanmoment? Op het strand, op de camping, in uw tuin…waar dan ook. Zensaties kan op uw locatie komen om het  extra speciaal te maken. Voor boekingen vanaf drie uur rijdt Kyra langs.
Droom je grootste Zen wens en we kijken samen hoe we die kunnen vervullen. Heeft u een gezellige bijeenkomst, een feestje bij u thuis, dan kunnen massages een hele leuke toevoeging zijn. Zeker mini ceremonies om ene gezamelijk doel te versterken en bespreken zijn een aanrader.
Heeft u zin in een fijne Reiki behandeling of een ontspannende massage, maar geen tijd om naar de salon te gaan? Alle behandelingen van Zensaties zijn ook op locatie mogelijk. Een korte stoelmassage of juist een lange ontspannende massage bij u thuis of op het werk? Ik kom graag met mijn massagestoel -of tafel- bij u langs.

Ook leuk: een vriendinnen party! Een ceremonie, behandelingen en lekkere oliën op maat.

De tarieven worden op maat gemaakt, afhankelijk van reistijd, behandeltijd en of er al een behandeltafel of massagestoel aanwezig is.
Vanaf 3 uur €350,-, daarna €99,- p.u.
Heeft u vragen? Stel ze gerust, ik beantwoord ze graag! Stuur een mail naar info@zensaties.nl

Retraite Yoga en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Retraites

Wil jij een paar dagen verdiepen in jezelf en intens genieten en praktische skills aanleren? Kyra komt met liefde langs en organiseert zelf retraites.
Lees meer.

Stoelmassage Yoga en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Stoelmassages op locaties

Stoelmassages op de werkvloer, een feestje, het strand of een andere locatie? Lees meer

‘Just zen it’ workshop

De workshop “Just zen it” is er op maat voor de doelgroep en op locatie uitvoerbaar.

Yoga Amsterdam en Reiki in Amsterdam bij Kyra - Zensaties

Zensaties op locaties

Zensaties online in de vorm van een workshop of meditatie is een ideale uitkomst om flexibel aan de slag te gaan met de mentale en energetische boodschap.

Dit kan een perfecte aanvulling zijn op fysieke behandelingen en is makkelijk in te plannen. Dit kan zowel individueel als in teamverband.

Een mini-vakantie speciaal voor jou!

De Zensaties-behandeling betekent meer tijd voor bewustwording, genieten en dieper weg zakken in jezelf. U kunt de tijd gebruiken voor Reiki of massagebehandelingen. Deze behandeling duurt 150 minuten. Die tijd gebruiken we om de algehele ontspanning en heling op een dieper niveau te bereiken. Als aanvulling zijn er warmte kruiken en speciale oliën die de behandeling en de uitwerking stimuleren en ondersteunen.

Heling en ontspanning hebben tijd nodig. Als u bijvoorbeeld een klacht heeft waar u echt de aandacht aan wil geven of uw hele lichaam van top tot teen Reiki of een massage wil geven, dan vliegen zelfs de 150 minuten om.

Voor VIP behandelingen en trajecten lees dan meer op die pagina.

Krijg 10% korting op het online aanbod en ontvang mijn Just Zen It tips!
Klik hier

Dit zal sluiten in 20 seconden